Ако сте се некад запитали како бити бољи човјек, како помоћи ближњем свом, одговор на ово питање сам се намеће. Не требају вам финанскијска средства, нити велика улагања. Довољно ће бити да се  30.12.2021. године појавите у парохијском дому у Лакташима.

Наиме, Савез друштава добровољних давалаца крви Републике Српске и Друштво добровољних давалаца крви Лакташи у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске организују редовну годишњу акцију даривања крви која ће се одржати у просторијама Српске православне цркве епархија бањалучка, парохије у Лакташима.

Акција ће бити одржана 30.12.2021. године, у периоду између 09 и 14 часова, уз поштовање свих епидемиолошких мјера које су на снази са циљем сузбијања ширења вируса корона. 

logo ddklaktasiАко погледамо бројке које кажу да је захваљујући акцијама Друштва добровољних давалаца крви прикупљено преко 5000 јединица крви током године, можемо бити сигурни да су сви који су требали крв, исту и добили на вријеме. Свака акција је оправдала своје постојање. Надамо се да ће и ова, последња за ову годину, имати своје упориште у великом броју давалаца, како оних на које смо навикли, тако и нових, младих, спремних да своју хуманост подигну на што већи ниво.

Уколико постоји нешто што вас занима о Друштву добровољних давалаца крви Лакташи, или о предстојећој акцији прикупљања крви, све потребне информације можете добити на бројеве телефона 051 530 683 или 065 699 113.