Савез друштава добровољних давалаца крви Републике Српске

У Љубињу одржана традиционална акција даривања крви

Мала Госпојина се сматра великим празником и славом. Домаћини који не славе славу, одлазе са породицом свечано обучени на разноразне и многобројне саборе и вашаре, који је одржавају око цркава, односно у црквеним портама.
Oпширније...

УГЉЕВИK ДОМАЋИН ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ: „ЗДРАВИ НАМ БИЛИ СОКОЛОВИ!“

У организацији Удружења добровољних давалаца крви „Соко 2020“ из Угљевика , које је најновији, једанаести члан Савеза Удружења ДДK РС, одржана је прва акција прикупљања крви. Акција је оржана 09.09. ове године, у прелијепом Угљевику, са посебним поносом и захвалношћу за указано повјерење од стране Савеза.
Опширније...

ЉУБИЊЕ: СВЕ ВИШЕ ЖЕНА И МЛАДИХ ДАВАЛАЦА КРВИ

Ове јесени реализована је још једна у низу успјешних акција ДДДК „Љубиње“. Акција је организована 21. септембра поводом обиљежавања крсне славе општине Љубиње и дана друштва – ДДДК „Љубиње“.
Опширније...

ЗАВРШЕНА ЈЕСЕЊА АКЦИЈА У ЛАКТАШИМА: Обезбјеђене 74 дозе крви

Лакташи су ове јесени били домаћин за 95 добровољних давалаца крви. Друштво добробољних давалаца крви „Лакташи“, након завршене акције Заводу за трансфузијску медицину Републике Српске, шаљу 74 дозе течности која живот значи.
Опширније...

СВЕ СМО БРОЈНИЈИ: Актив Завода за физикалну медицу и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ се придружио нашим хуманистима

Са поносом констатујемо да наш Савез од ове године броји неколико нових чланица. Између осталог, са нама су однедавно добровољни даваоци крви Актива добровољних давалаца крви Завода за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“, који припадају Удружењу добровољних давалаца крви „Града Бањалука“, и броје 130 чланова.
Опширније...

будите херој !

једна даривана доза = три спасена животаУ организацији ДДДК Рафинерије уља Модрича и трансфузијске службе из Добоја, у суботу 04. јуна 2016. године одржана је редовна акција даривања крви.

Опширније...

Друштво добровољних давалаца крви „Рафинерија уља Модрича“ упућује позив свим даваоцима крви и грађанима који ће то тек постати на редовну годишњу акцију добровољног даривања крви, која је уприличена у склопу Видовданске свечаности  и Дана општине Модрича.
Акција ће се одржати у суботу  4. јуна, од 09.00 до 14.00 часова, у просторијама дискотеке „Холивуд“ .
Позивају се сви људи добре воље на ову племениту и хуману акцију  даривања крви.
Унапријед се захваљујемо на свакој Вашој златној капи.

donor20Друштво добровољних давалаца крви „ Рафинерија уља Модрича“  у сарадњи са Мјесном заједницом Милошевац и Службом за трансфузијску медицину Добој, дана 13.11.2015. године, одржало је акцију добровољног даривања крви у Мјесној заједници Милошевац. Акцији се одазвало 65 давалаца, а прикупљено је 54 јединице крви. И овај пут су наши даваоци показали најљепшу страну људскости и због тога им исказујемо најдубљу захвалност. Својим несебичним чином спашавају људске животе, своје суграђане и зато су напросто незамјењиви.

Предсједник    
Славко Р. Јевтић 

modrica diploma
На свечаној сједници Скупштине општине Модрича која je одржана 28. 06.2015. године у славу и част Видовдана , Дана општине Модрича,  Друштво добровољних давалаца крви "Рафинерије уља Модрича",  награђено је додјелом Дипломе,  за испољену хуманост.

Опширније...

ddk4 Поштовани пријатељи, позивамо вас на акцију добровољног даривања крви и дружење давалаца у Модричи, коју смо уприличили у склопу обиљежавања Свјетског дана добровољних давалаца крви и 10 година постојања Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске. Акција ће се одржати 06.06.2015. године (субота) у просторијама дискотеке Холивуд у Модричи у времену од 09 до14 часова.

Дођите да заједничким снагама прикупимо што већи број доза крви и на тај начин обиљежимо свој дан - дан добровољних давалаца крви.

Modrica2015 1
ДДДК „Рафинерија уља“ Модрича је дана 06.06.2015. године у склопу Програма рада, а у поводу јубилеја - 10 година постојања и рада Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске, те у поводу обиљежавања Свјетског дана давалаца крви, организовало акцију даривања крви.

Опширније...

Активности Савеза у 2022. помогли

logoers

Мјешовити Холдинг „Електропривреда“ Републике Српске
акционарско друштво Требиње

Видео прилози на YouTube