Савез друштава добровољних давалаца крви Републике Српске

У Љубињу одржана традиционална акција даривања крви

Мала Госпојина се сматра великим празником и славом. Домаћини који не славе славу, одлазе са породицом свечано обучени на разноразне и многобројне саборе и вашаре, који је одржавају око цркава, односно у црквеним портама.
Oпширније...

УГЉЕВИK ДОМАЋИН ДОБРОВОЉНИМ ДАВАОЦИМА КРВИ: „ЗДРАВИ НАМ БИЛИ СОКОЛОВИ!“

У организацији Удружења добровољних давалаца крви „Соко 2020“ из Угљевика , које је најновији, једанаести члан Савеза Удружења ДДK РС, одржана је прва акција прикупљања крви. Акција је оржана 09.09. ове године, у прелијепом Угљевику, са посебним поносом и захвалношћу за указано повјерење од стране Савеза.
Опширније...

ЉУБИЊЕ: СВЕ ВИШЕ ЖЕНА И МЛАДИХ ДАВАЛАЦА КРВИ

Ове јесени реализована је још једна у низу успјешних акција ДДДК „Љубиње“. Акција је организована 21. септембра поводом обиљежавања крсне славе општине Љубиње и дана друштва – ДДДК „Љубиње“.
Опширније...

ЗАВРШЕНА ЈЕСЕЊА АКЦИЈА У ЛАКТАШИМА: Обезбјеђене 74 дозе крви

Лакташи су ове јесени били домаћин за 95 добровољних давалаца крви. Друштво добробољних давалаца крви „Лакташи“, након завршене акције Заводу за трансфузијску медицину Републике Српске, шаљу 74 дозе течности која живот значи.
Опширније...

СВЕ СМО БРОЈНИЈИ: Актив Завода за физикалну медицу и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“ се придружио нашим хуманистима

Са поносом констатујемо да наш Савез од ове године броји неколико нових чланица. Између осталог, са нама су однедавно добровољни даваоци крви Актива добровољних давалаца крви Завода за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић“, који припадају Удружењу добровољних давалаца крви „Града Бањалука“, и броје 130 чланова.
Опширније...

будите херој !

једна даривана доза = три спасена живота

Савез друштава добровољних давалаца крви Републике Српске и Друштво добровољних давалаца крви „Лакташи“ у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске, организују 1. овогодишњу акцију добровољног даривања крви у склопу обиљежавања 14. јуна Свјетског дана добровољних давалаца крви.

Акција ће се одржати у петак, 13. априла у Дому здравља „Др Младен Стојановић“ Лакташи, у временском периоду између 9 и 14 часова.

Позивамо све добровољне даваоце крви и оне који то желе постати (крв могу даровати здраве особе од 18 до 65 година живота) да се одазову на акцију добровољног даривања крви. Са собом понијети личну карту и књижицу добровољног даваоца крви.

Дарујте крв, дарујте поклон од срца и спасите нечији живот!

Друштво добровољних давалаца крви „Лакташи“ у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске 28. децембра 2017. године реализовало је четврту годишњу акцију добровољног даривања крви, у просторијама Дома здравља Лакташи.

Опширније...

Друштво добровољних давалаца крви „Лакташи“ у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске, организује четврту овогодишњу акцију даривања крви.
Акција ће се одржати 28. децембра (четвртак) у просторијама Дома здравља „Др Младен Стојановић“ Лакташи, у временском периоду од 9 до 14 часова.
Позивамо грађане Лакташа и шире, наше добровољне даваоце крви и оне који би то могли и хтјели постати, да се одазову акцији, како би предвиђени план доза крви био прикупљен.
Такође, упућујемо искрене честитке у поводу предстојећих новогодишњих и божићних празника, да сви у срећи, миру, здрављу и весељу, дочекају Нову 2018. годину.

БАЊАЛУКА - Друштво добровољних давалаца крви "Лакташи" у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Репбулике Српске успјешно је реализовало данас редовну трећу овогодишњу акцију добровољног даривања крви у Дому здравља "Др Младен Стојановић" Лакташи.

Опширније...

Друштво добровољних давалаца крви „Лакташи“ у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске, организује 3. овогодишњу акцију добровољног даривања крви од предвиђене четири.

Акција ће се одржати у петак, 22. септембра у Дому здравља „Др Младен Стојановић“ Лакташи, у времену између 9 и 14 часова.

Позивамо све добровољне даваоце крви и оне који то желе постати (крв могу даровати здраве особе од 18 до 65 година живота) да се одазову на акцију добровољног даривања крви. Са собом понијети личну карту и књижицу добровољног даваоца крви.

Све додатне информације везане за акцију даровања крви можете сазнати у канцеларији ДДДК „Лакташи“ на адреси Немањина 53 или позивом на број 051/530 683.

Дарујте крв, дарујте поклон од срца и спасите нечији живот!

Друштво добаровољних давалаца крви „Лакташи“ у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске, организује редовну акцију добровољног даривања крви 28.04.2017. године, у просторијама Дома здравља „др Младен Стојановић“ Лакташи  од 9 до 14 часова.
Позивамо вас, да се као и до сада одазовемо у што већем броју. Покажимо снагу нашег заједништва и солидарности за оне којима су ове драгоцјене капи од животне важности.
Дарујте крв, поклоните живот!

У организацији Савеза друштава добровољних давалаца крви Републике Српске,  Друштва добровољних давалаца крви „Лакташи“ и Завода за трансфузијску медицину Републике Српске свечано је обиљежен 14. јуни, Свјетски дан добровољних давалаца крви под називом „Племенитост и хуманост у нама“.

Опширније...

Као и увијек мотивисани хуманошћу и жељом да се учини добро дјело, да се помогне болеснима, у Дому здравља Лакташи је 29. децембра 2016. године, у сарадњи са Заводом за трансфузијску медицину Републике Српске, одржана традиционална новогодишња акција добровољног даривања крви. Акцији се одазвало 133 добровољца, а њих 106 је након обављеног љекарског прегледа, даровало крв.

Опширније...

У СУСРЕТ 14. ЈУНУ

Активности Савеза у 2024. помогли

logoers

Мјешовити Холдинг „Електропривреда“ Републике Српске
акционарско друштво Требиње

Видео прилози на YouTube